نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان برگزار شد

شست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کاشان، رئیس و جمعی از مسوولین دانشگاه و شهرستان روز چهارشنبه مورخ 5/2/97 در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس  دانشگاه در این نشست، درخصوص هفته سلامت و شعار آن با عنوان "پوشش همگانی سلامت برای همه، در همه جا" اشاره کرد و به رویکرد سلامتی از لحاظ جسمی، روحی، اجتماعی و معنوی پرداخت.

دکتر ابراهیم کوچکی ، در زمینه افتتاح پروژه ها از جمله افتتاح مراکز و پایگاه های خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه در هفته سلامت و توجه ویژه سازمان ها و ادارات به ارتقا سلامت نکاتی را بیان کرد.

دکتر حمید رضا مومنیان معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کاشان، ضمن تقدیر و تشکر از اعضای شورا، درخصوص مطالب ارائه شده، اجرای به موقع مصوبات جلسه و همچنین برخورد با واحدهای فروش آب تصفیه غیر مجاز، جمع آوری و برخورد قانونی با افراد دوره گرد فروش مواد غذایی در کنار محور باغ فین و اتوبان و رسیدگی به وضعیت گندم، آرد و نان نانوایی  ها توسط سازمان های مرتبط را خواستار شد.

ساعت : 10:46 -  روز  : شنبه  - 8 /  2 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :104