به مناسبت میلاد با سعادت امیر مومنان علی بن ابی طالب از آقایان معاونت غذا و دارو تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، به مناسبت سالروز میلاد با سعادت امیر مومنان علی بن ابی طالب، مراسمی با هدف بزرگداشت مقام  مرد در تاریخ 09/01/97 برگزار شد.

دراین مراسم آقای دکتر مسعود نساج، مدیر امور عمومی معاونت سالروز ولادت امیر مومنان حضرت علی(ع)، اسوه خردورزان، حامی ستمدیدگان و محرومان و سرچشمه عدالت و روز پدر را تبریک گفت و آرزوی توفیق و سلامتی برای همه کارکنان نمود.

گفتنی است در این گردهمایی که با حضور مدیران معاونت و پرسنل  شاغل در معاونت غذا و دارو برگزار شد از کارکنان مرد معاونت با اهدا هدایا تقدیر شد.

ساعت : 10:8 -  روز  : سه شنبه  - 14 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :280