معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان

پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در آستانه فرا رسیدن سال نو

معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت عید نوروز و آغاز فصل بهار، این عید باستانی را به ایرانیان، جامعه دانشگاهی به ویژه کارکنان معاونت  غذا و دارو تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دکتر حمیدرضا بنفشه به مناسبت عید نوروز پیام تبریکی ویژه کارکنان معاونت  غذا و دارو اعلام کرد. متن کامل این پیام تبریک بدین شرح است:

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

خداوندوند را سپاسگزاریم در سالی که توسط رهبر حکیم و فرزانه انقلاب به نام اقتصاد مقاومتی، تولید_اشتغال نام گذاری گردید، خانواده نظام سلامت توانست برای رسیدن به اهداف خود در جهت سیاست های توسعه عدالت در سلامت و ارتقاء خدمت رسانی به آحاد جامعه گام های بلندی بردارد و به موفقیت های چشمگیری دست یابد.

اینجانب با تبریک فرارسیدن سال نو، ایامی سرشار از توفیقات روز افزون الهی برای شما و خانواده محترمتان  از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.

امید است با توکل از ذات لایزال الهی با بهره گیری از توانمندی های شایسته خویش، در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی پیروز و سربلند باشید و سالی سرشار از برکت،معنویت، سلامت، بهروزی، عزت و کامیابی را از درگاه ایزد منان برای شما مسئلت می نمایم.

ساعت : 10:4 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :72