کارگاه آموزشی کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشانکارگاه آموزشی یک روزه "کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی" به صورت تئوری و عملی، با حضور  آقای دکتر توکلی (سرپرست اداره اوزان و مقیاس اداره کل استاندارد اصفهان)،کارشناسان غذایی و آزمایشگاه معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی در تاریخ 20/12/96 در سالن اجتماعات و آزمایشگاه کنترل غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

در این کارگاه کارشناسان علاوه  بر فرا گیری  مفاهیم و اصول انجام کالیبراسیون و خطا و عدم قطعیت اندازه گیری، قابلیت ردیابی و سلسه مراتب، گواهی نامه و برچسب گذاری کالیبراسیون و ....  به صورت عملی نیز با کالیبراسیون دستگاهی و لوازم شیشه ای و اصول آن آشنا شدند.

ساعت : 13:24 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :161