کمیته دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه برگزار شد

کمیته دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه با حضور رییس دانشگاه و سایر اعضاء روز پنج شنبه مورخ 17/12/96 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه  تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونتدر این جلسه بعد از بحث و و تبادل نظر بین اعضاء  کمیته مقرر گردید تا مراکز درمانی لیست اقلام پرمصرف مورد نیاز 3 ماهه را اعلام و یک نماینده در حوزه تجهیزات پزشکی و دارو معرفی نمایند.

این گزارش حاکیست:  انجام اقدامات لازم جهت تفکیک حساب مالی دارویی و تجهیزات مصرفی پزشکی توسط امور مالی دانشگاه نیز از دیگر مصوبات جلسه بود

ساعت : 13:34 -  روز  : دو شنبه  - 21 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :119