پنجمین دوره کنفرانس علمی یک روزه با عنوان "ارائه خدمات دارویی در بیماران بستری و سرپایی" ویژه داروسازان شهرستان کاشان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کاشان، پنجمین دوره کنفرانس علمی یک روزه با عنوان  "ارائه خدمات دارویی در بیماران بستری و سرپایی" ویژه داروسازان شهرستان کاشان در تاریخ  26/11/96 در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو کاشان برگزار شد.

آشنایی با اصول حرفه ای در داروسازی و خدمات داروئی و اصول اخلاق پزشکی  از جمله مباحثی بود که توسط دکتر خیاط کاشانی در این کنفرانس ارائه گردید.

در این کنفرانس دکتر محمد حسین خیاط کاشانی ضمن تاکید بر این موضوع که داروسازان به‌عنوان ارائه‌کنندگان خدمات سلامت، افراد را در استفاده بهینه از داروها یاری می‌کنند و متولی ارائه خدمات دارویی هستند، گفت: کدهای اخلاق داروسازی اصولی بنیادین است که باید از آن تبعیت کند.

دکتر خیاط کاشانی تصریح کرد: اولین تکلیف یک داروساز مراقبت از بیماران است، داروساز باید بیمار را در تصمیم‌گیری شرکت دهد، به حقوق بیمار بر دریافت اطلاعات قابل فهم و حفظ حریم خصوصی او احترام گذارد و در حفظ اسرار بیمار بکوشد و همچنین در هنگام ارائه خدمات باید مواردی مثل وضعیت جسمانی، طبقه و رتبه‌ی اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، مذهبی و نژادی بیمار را باید در نظر بگیرد.

وی ضمن ارائه اصول سند جامع اخلاقی نظام دارویی در حیطه فعالیت داروسازان، کدهای اخلاق داروسازی پرداخت و  در پایان بر  اجرای ضوابط پوشش ظاهری در محل خدمت تاکید نمودند .

همچنین در این کنفرانس دکتر سید محمد مهدی امام  مطالبی را در خصوص آموزش ارتباط صحیح و موثر با بیماران اعصاب و روان و نیز دارو درمانی برخی از بیماری های شایع اعصاب و روان ارائه نمود .

ساعت : 13:31 -  روز  : دو شنبه  - 30 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :154