سومین کارگاه آموزشی ویژه صنف عطاری ها در سال جاری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کاشان، سومین کارگاه آموزشی در سال جاری با هدف ارائه بسترهای مناسب جهت فعالیت قانونمند و نیز برخی از ضوابط و مقررات وزارت متبوع درخصوص فعالیت عطاری ها ویژه صنف عطاری ها در روز چهارشنبه  18/11/96 در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو کاشان برگزار شد.

دکتر نساج در این نشست با بیان قوانین موجود در حوزه قاچاق کالاهای سلامت محور و بیان مصداق هایی از وقوع جرم در این رابطه، از متصدیان عطاری ها خواست نسبت به فعالیت خود طبق مقررات موجود عمل و از راههای غیر قانونی اجتناب کنند.

مدیر اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه در این دوره آموزشی اظهار داشت: عرضه کلیه فرآورده های دارویی، انواع مکمل های تغذیه ای و ورزشی، فرآورده های گیاهی و محصولات آرایشی و بهداشتی در عطاری ها ممنوع است.

دکتر مسعود نساج  ضمن اعلام این موضوع که عطاری ها فقط مجاز به عرضه گیاهان بدون تغییر شکل و به صورت کلی یا قسمت هایی از آن مثل ریشه، ساقه، دانه و برگ که بتوانیم با چشم ببینیم می باشند،  تاکید کرد: تغییر دادن گیاهان دارویی، پودر کردن، درست کردن قرص، کپسول، شربت و یا قطره از آن ها در عطاری ها بر خلاف مقررات می باشد.

وی افزود: این فراورده ها در صورت مشاهده در عطاری ها توسط بازرسان جمع آوری و متخلفان به مراجع قانونی معرفی می شوند.

همچنین جایگاه و اهمیت عطاری ها در طب سنتی، نظارت و پایش فعالیت عطاری ها، نحوه ارائه خدمات عطاری ها از سوی موسسین آن ها، بررسی صلاحیت فنی و علمی موسسین عطاری ها و انجام آموزش های لازم، راهبری عطاری ها به سمت ارائه استاندارد مطلوب خدمات، آشنایی با قرص برنج و خطرات مسمومیت زایی آن،  از جمله مباحثی بود که در کارگاه مطرح شد.

گفنتی است  در آخر به سوالات مطرح شده توسط متصدیان عطاری ها پاسخ داده شد

ساعت : 8:51 -  روز  : شنبه  - 21 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :56