کمیته دارو و تجهیزات دانشگاه برگزار شد

کمیته دارو و تجهیزات دانشگاه با حضور رییس دانشگاه و سایر اعضاء روز شنبه مورخ 96/11/7 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این نشست ضمن تاکید بر لزوم برگزاری ماهیانه کمیته دارو و تجهیزات در مراکز تابعه دانشگاه اظهار داشت: دارو و تجهیزات مورد نیاز کلیه مراکز به صورت فصلی و با ذکر حجم و برند در این کمیته مطرح  و خرید ها صرفا پس از تایید این کمیته تهیه گردد.

ساعت : 10:28 -  روز  : شنبه  - 14 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :76