دوره آموزشی "قاچاق کالا و ارز ، پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی و اسیدهای چرب" در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دوره آموزشی قاچاق ارز و کالا ، پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی و اسیدهای چرب در تاریخ 21/10/96 با حضور جمعی از مدیران عامل و مسئولین فنی کارخانجات تولید مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید .

در این دوره که توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد ، شرکت کنندگان با قوانین قاچاق کالا و ارز ،  برچسب اصالت کالاهای سلامت محور ، نحوه پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی و در خصوص آشنایی با انواع  اسید های چرب و مضرات اسیدهای چرب ترانس آشنا گردیده و به سوالات مربوط به موضوعات فوق الذکر پاسخ داده شد .

در ابتدای جلسه پس از خوش آمد گویی به مدعوین توسط دکتر  حمیدرضا بنفشه ، جناب آقای فرزین کارشناس اداره تعزیرات حکومتی به تشریح قوانین قاچاق کالا و ارز  و نحوه برخورد با متخلفین پرداختند.

سپس مهندس زینب نراقی مدعوین را با برچسب اصالت کالاهای سلامت محور آشنا کرد و راه هایی را که می توان از اصل بودن فرآورده خریداری شده اطمینان حاصل کرد را بیان نمود.

در ادامه مهندس فریبا سیدی در خصوص نحوه بررسی برچسب محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی و همچنین چگونگی پایش و پالایش برچسب های  محصولات مذکور توضیحاتی ارائه نمودند .

در پایان دکتر غلامرضا نمازی (مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی ) به مضرات اسید های چرب ترانساز جمله ابتلا به بیماریهای قلبی و عروق، ابتلا به سرطان  و برنامه های کاهش اسید چرب ترانس  در صنایع غذایی پرداختند و مطالبی پیرامون فرایند هیدروژناسیون ،ساختار روغن های مختلف از لحاظ طبقه بندی اشباع و غیر اشباع ، سیس و ترانس، کاربرد روغن ها در صنایع غذایی ارائه شد.

ساعت : 14:9 -  روز  : یکشنبه  - 24 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :188