دوره آموزشی عرضه کنندگان و توزیع کنندگان تجهیزات ملزومات پزشکی برگزار شد.

دوره آموزشی عرضه کنندگان و توزیع کنندگان تجهیزات ملزومات پزشکی متقاضی اخذ مجوز از اداره کل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دوره آموزشی عرضه کنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی متقاضی اخذ مجوز توزیع و عرضه کالاهای پزشکی سطح 2 و ثبت در سامانه اداره کل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی در تاریخ 21/10/96 در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید .

در این دوره که توسط کارشناسان تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو برگزار شد ، شرکت کنندگان با قوانین ، آیین نامه ها و ضوابط و دستورالعمل های مرتبط با تهیه ، توزیع و عرضه قانونمند تجهیزات و ملزومات پزشکی، استانداردهای انبار، قوانین مرتبط با قاچاق کالا، ضوابط مرتبط با صدور پیش فاکتور و فاکتور سامانه های اداره کل و ... آشنا گردیده و به سوالات مربوط به موضوعات فوق الذکر پاسخ داده شد .

لازم به ذکر است آزمون مربوط به این دوره آموزشی ظرف مدت دو هفته آتنی از شرکت کنندگان اخذ شده و پس از قبولی گواهی گذراندن دوره مذکور به ایشان داده خواهد شد .

ساعت : 12:49 -  روز  : یکشنبه  - 24 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :211