به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کاشان، سومین دوره کنفرانس علمی یک روزه با عنوان " ارائه خدمات دارویی در بیماران بستری و سرپایی" ویژه داروسازان شهرستان کاشان مورخ 7/10/96 در محل سالن کنفرانس ساختمان جدید معاونت غذا و دارو کاشان برگزار شد.

در این جلسه که به منظور افزایش سطح آگاهی داروسازان از مبحث داروییPharmaceutical Care)) برگزار گردید، دکتر خیاط کاشانی به بیان اهمیت مستند سازی(Documentation) در رابطه با انجام مراقبت های دارویی برای کلیه بیماران پرداخت و فرم های مرتبط با این فعالیت ها را ارائه نمود.

در ادامه دکتر بنفشه، معاون غذا و دارو ضمن خیر مقدم به داروسازان حاضر در جلسه، مطالبی را پیرامون اهمیت توجه ویژه به سوء مصرف داروهای مختلف نظیر داروهای مخدر و هورمونی بیان کرد.

ساعت : 11:13 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :157