معاونت غذا و دارو کاشان برگزار کرد:

جلسه هماهنگی و پایش برنامه عملیاتی و خودارزیابی سال 96 و تقدیر از مسئول و کارشناسان معاونت غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، جلسه ای به منظور بررسی و ارائه گزارش و پایش برنامه عملیاتی و خودارزیابی سال 96  با حضور معاون غذا و دارو، مسئول و کارشناسان مربوطه مورخ 6/10/96 در محل سالن کنفرانس معاونت برگزار شد.

دراین جلسه، برنامه و فعالیت های حوزه های دارو، تجهیزات، فرآورده های طبیعی و مکمل، غذا و آزمایشگاه توسط مسئول پایش برنامه عملیاتی معاونت غذا و دارو، دکتر مسعود نساج ارائه و توسط کارشناسان مربوطه ، مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.

در ادامه توسط دکتر بنفشه، معاون غذا و دارو از مسئول و کارشناسان پایش و ارزیابی برنامه عملیاتی و خودارزیابی معاونت غذا و دارو تقدیر و تشکر نمود

ساعت : 11:7 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :276