دومین دوره کنفرانس علمی یک روزه با عنوان " ارائه خدمات دارویی در بیماران بستری و سرپایی" ویژه داروسازان

دومین کنفرانس یک روزه با عنوان  "ارائه خدمات دارویی در بیماران بستری و سرپایی"  با حضور داروسازان محترم شهرستان کاشان و آران و بیدگل در سالن آمفی تئاتر دانشکده دنداپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در تاریخ 9/9/96 برگزار شد.

در این جلسه که به منظور افزایش سطح آگاهی داروسازان از مبحث مراقبت دارویی (Pharmaceutical Care) برگزار گردید دو موضوع اصول صحیح شرح حال گیری بیمار و آشنایی با تازه های داروهای ضد انعقادی برگزار شد .

دکتر خیاط کاشانی گفت:شرح حال گرفتن از بیمار عملی بسیار مهم است و نحو انجام آن حتی می تواند باعث مرگ و یا حفظ جان بیمار شود.

وی تصریح کرد: شرح حال گرفتن از جمله وظایف اصلی پزشکان و پرستاران است که در گذر زمان روش های متعددی برای اخذ شرح حال دقیق از بیماران و ثبت مراحل درمانی آنها ابداع شده است که از روشهای پرسشنامه های کاغذی گرفته تا کمک گرفتن از نرم افزارهای رایانه ای را شامل می شود.

در ادامه مبحث داروهای ضد انعقادی توسط دکتر علیرضا عابد ارائه شد .در این مبحث علاوه بر توضیح مکانیزم های انعقادی بدن و نکات قابل توجه در خصوص داروهای ضد انعقادی قدیمی مثل هپارین ، وارفارین و انوکساپارین در خصوص داروهای جدید ضد انعقاد مثل ریواروکسیبان و تازه های مربوط به این دارو توضیحاتی ارائه شد.

ساعت : 12:35 -  روز  : شنبه  - 9 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :60