برگزاری کارگاه آموزشی مقاومت به آنتی بیوتیک ها ویژه مربیان داوطلبان سلامت

کارگاه آموزشی مقاومت به آنتی بیوتیک ها ویژه مربیان داوطلبان سلامت شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با مشارکت و همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه  ازتاریخ 25 لغایت 28 آذر ماه 96 در تالار سلامت  معاونت بهداشتی  برگزار گردید.

امروزه متجاوز از 100 آنتی بیوتیک مختلف وجود دارد که پزشکان برای درمان ناراحتی های کوچک تا عفونت های تهدید کننده حیات از آن ها استفاده می کنند .

کشف آنتی بیوتیک ها یکی از پیشرفت های مهم در تاریخ سلامت بشر می باشد که منجر به کاهش درد و رنج ناشی از بیماری ها و حفظ جان میلیون ها نفر در 70 سال گذشته شده است و امروز هیچ یک از ما نمی تواند زندگی در دنیای بدون آنتی بیوتیک را تصور کند.

اگر چه پیدایش آنتی بیوتیک ها انقلابی در پزشکی و سلامت جوامع بود، اما به مرور زمان استفاده نا به جا و بیش از حد یا کمتر از میزان لازم آنتی بیوتیک در انسان و حیوانات، علاوه بر افزایش قابل توجه هزینه های درمانی، منجر به روند رو به رشد مقاومت میکروبی در سراسر جهان شده است.

امروزه جامعه بشری به دو دلیل مورد تهدید است: 1- افزایش روز افزون مقاومت میکروبی 2- عدم توانایی در تولید آنتی بیوتیک های جدید. این خطر تا جایی است که دانشمندان هشدار داده اند که اگر این روند ادامه یابد، آنتی بیوتیک ها دیگر کارایی لازم را نداشته و حتی قادر به تولید داروهای جدیدی از این گروه نیز نخواهند بود.

در ابتدای هر کارگاه سرکار خانم امیدی کارشناس مسئول واحد جلب مشارکت های مردمی معاونت بهداشتی در خصوص اهمیت موضوع ونحوه برنامه ریزی آموزش کتاب مطالبی را بیان نمودند .

آقایان دکتر محمد حسین خیاط کاشانی ، دکتر سید محمد مهدی امام و خانم دکتر فاطمه  روحانی از مدرسین کارگاه فوق بودند .

در ادامه کارگاه مدعوین با انواع میکروب ها و طریقه عمل آن ها در ایجاد بیماری، نحوه اثر آنتی بیوتیک ها بر میکروب ها و راه های مختلف ایجاد مقاومت میکروبی و تأثیر آن در جهان آشنا شدند

ساعت : 9:22 -  روز  : شنبه  - 9 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :48