نشست رئیس سازمان غذا و دارو با انجمن داروسازان و مدیران صنایع غذایی و فرآورده های طبیعی کاشان در معاونت غذا و دارو کاشان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو در حاشیه مراسم افتتاحیه ساختمان جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، نشست اعضاء انجمن داروسازان، صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و گیاهان دارویی و مدیران عامل کارخانجات صنایع غذایی و فرآورده های طبیعی کاشان مورخ 30/9/96 در محل سالن کنفرانس آن معاونت با حضور جناب آقای دکتر اصغری، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو و دکتر حمیدرضا بنفشه، معاون غذا و دارو برگزار گردید.

در این جلسه نمایندگان انجمن های مذکور، نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد اهداف انجمن ها در راستای ارتقاء سطح کیفی محصولات و خدمات، ارائه نمودند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

ساعت : 10:5 -  روز  : یکشنبه  - 3 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :235