برگزاری جلسه تودیع و معارفه مدیر جدید اداره نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان

به گزارش روابط عمومی جلسه تودیع و معارفه مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی و آرایشی بهداشتی با حضور معاون غذا و دارو،آقای افاضل مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه،  کارشناسان و سایر پرسنل حوزه معاونت در تاریخ 29/9/96 در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر حمیدرضا بنفشه، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و عملکرد ارزشمند جناب آقای دکتر سعید نوری در مدت زمان تصدی مسئولیت فوق، جناب آقای دکتر غلامرضا نمازی را بعنوان مدیر جدید اداره مواد غذایی،آشامیدنی و آرایشی بهداشتی منصوب و برای ایشان آرزوی موفقیت نمود

ساعت : 9:36 -  روز  : یکشنبه  - 3 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :176