با حضور رئیس سازمان غذا و دارو کشور :

بخش مراقبت های دارویی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان افتتاح شد

خش مراقبت های دارویی مجتمع  بیمارستانی شهید بهشتی کاشان در راستای بهبود کیفیت خدمات و مراقبت های دارویی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو ، معاون  توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و دارو، مدیر امور استانهای سازمان غذا و دارو و سرپرست روابط عمومی سازمان غذا و دارو، رییس دانشگاه، جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه در تاریخ  30/9/96 افتتاح شد.

به گزارش وبدا ، دکتر غلامرضا اصغری معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در این مراسم، ضمن بازدید از بخش  مراقبت های دارویی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی و داروخانه سرپایی این بیمارستان نحوه خدمت رسانی به بیماران را در این زمینه مطلوب  ارزیابی کرد و اظهار داشت: افتتاح این بخش  ارتقای هرچه بیشتر ارائه خدمات دارویی به بیماران بستری را در پی خواهد داشت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز، با بیان اینکه این بخش با هزینه یک میلیارد و 300 میلیون ریال از محل اعتبارات اختصاصی سازمان غذا و دارو کشور راه اندازی شده است اظهارداشت: با ایجاد بخش مراقبت های دارویی، خدمات دارویی و وظایف مربوط به آن در بیمارستان ها وسعت زیادی پیدا می کند.

دکتر ابراهیم کوچکی، مهمترین وظایف این بخش را پیاده سازی نظام مشاوره دارویی خواندو اظهار داشت: با راه اندازی این بخش نظارت دقیق تری بر روی مصرف داروها در بیمارستان و مشاوره های لازم به پزشکان، پرستاران و بیماران ارائه می شود.

دکتر حمیدرضا بنفشه معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این مراسم، نظارت بر تجویز دارو در بیمارستان ها، انتشار خبرنامه های دارویی، ثبت خطاهای دارویی و گزارش های فرم عوارض ناخواسته داروها را از دیگر وظایف این بخش بیان کرد و گفت: مصرف منطقی دارو، تامین داروی بیماران با پرداخت هزینه ای کمتر از 10 درصد، به حداقل رساندن عفونت های بیمارستانی از اهم فعالیت های این بخش خواهد بود.

ساعت : 9:6 -  روز  : یکشنبه  - 3 /  10 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :151