فراخوان جذب کارشناس آزمایشگاه و تکنسین داروئی( شرکتی) در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نظر تعداد سه( 3) نفر نیروی مورد نیاز خود را از بین افراد ترجیحا بومی که دارای شرایط احراز مندرج در این آگهی می باشند، از طریق برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه تخصصی به صورت شرکتی پیمانکاری( خرید خدمات) به خدمت گیرد.

آگهی جذب کارشناس آزمایشگاه و تکنسین داروئی( شرکتی) در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 11:2 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :532