جلسه کمیته دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه برگزار شد

جلسه کمیته دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز چهارشنبه مورخ 1/9/96 در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی رییس دانشگاه در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت نظام مند نمودن روال تهیه و تامین تجهیزات پزشکی مصرفی مراکز درمانی خواستار برگزاری منظم و ماهانه کمیته دارو و تجهیزات پزشکی مراکز درمانی تابعه دانشگاه و انجام دقیق وظایف محوله به این کمیته ها گردید .

همچنین در این جلسه دکتر حمیدرضا بنفشه  معاون غذا و دارو  و دبیر کمیته دارو و تجهیزات پزشکی و دکتر محمد حسین خیاط کاشانی مدیر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه، به ارائه پیش نویس دستورالعمل نظارت بر فرایند های اجرایی تجهیزات پزشکی مصرفی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان پرداختند که پس از طرح و بررسی در کمیته و ارائه نظرات پیشنهادی اعضاء به منظور اصلاح برخی از ماده های این دستورالعمل به تصویب رسید .

گفتنی است: در پایان این جلسه از دکتر سید محمد مهدی امام کارشناس معاونت غذا و دارو،  دکتر زهرا عمرانی مسئول فنی دارو و تجهیزات پزشکی بیمارستان متینی و  دکتر نازنین صنعی  مسئول فنی دارو و تجهیزات پزشکی بیمارستان نقوی به  پاس تلاش آنها در نظام مند نمودن فرایند های مرتبط با تجهیزات پزشکی مصرفی و انجام فعالیت های مرتبط با برنامه عملیاتی حوزه تجهیزات پزشکی دانشگاه توسط رییس دانشگاه تقدیر بعمل آمد .

ساعت : 10:56 -  روز  : یکشنبه  - 5 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :59