معاونت غذا و دارو کاشان برگزار کرد:

ششمین جلسه هم اندیشی داروسازان ستادی و بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کاشان، ششمین جلسه از سلسله جلسات هم اندیشی معاونت غذا و دارو و داروسازان بیمارستانی مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور معاون غذا و دارو، مدیر نظارت بر دارو و مخدر، کارشناسان تجهیزات پزشکی و امور دارویی معاونت و تنی چند از داروسازان بیمارستانی در تاریخ 13/7/96 در محل معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص چالش های پیش رو در رابطه با تهیه و تامین تجهیزات پزشکی مصرفی مراکز درمانی و لزوم خرید این تجهیزات مطابق با خط مشی و روال ابلاغی مصوب کمیته مرکزی دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه، بحث و تبادل نظر شد.

در جلسه مذکور دکتر بنفشه، معاون غذا و داروی دانشگاه به ضرورت تدوین فهرست تهیه تجهیزات پزشکی مصرفی مراکز درمانی مطابق با این خط مشی، اشاره کرده و خواستار برگزاری منظم کمیته های دارو و تجهیزات پزشکی در کلیه این مراکز شد.

در پایان مقرر گردید کمیته تجهیزات پزشکی شبکه بهداشت آران و بیدگل (بیمارستان های سیدالشهدا و شهید رجایی) توسط آقایان دکتر شکاری و دکتر ذاکر زاده مسئولین فنی داروخانه های بستری بیمارستان های شهید رجایی و سیدالشهدای شهرستان آران و بیدگل، با حضور نماینده معاونت غذا و دارو طی ماه آتی تشکیل گردد و در خصوص استقرار انبار اصلی تجهیزات پزشکی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی پیگیری های لازم توسط مسئولین معاونت و مرکز درمانی به این منظور انجام پذیرد.

ساعت : 14:1 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :90