ششمین جلسه کمیته صدور پروانه های بهداشتی در سال 96

ششمین کمیته صدور پروانه های بهداشتی، روز یکشنبه مورخ 30/7/96 با حضور اعضاء کمیته فنی در محل معاونت تشکیل شد.

در این جلسه 16 مورد پروانه ساخت تولید قراردادی، 7 مورد پروانه مسئول فنی، 4 مورد پروانه بهره برداری،12 مورد پروانه ساخت کارگاهی، 28 مورد پروانه ساخت کارخانجات تولید کننده مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه و 8 مورد پرونده مشورتی مطرح شد و پس از بحث و تبادل نظر، تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

ساعت : 12:22 -  روز  : دو شنبه  - 8 /  8 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :113