مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر کاشان:

بروز اکثر مسمومیت ها ناشی از عدم آگاهی خانواده ها

دوازدهمین دوره هفته پیشگیری از مسمومیت ها (یکم تا هفتم آبان) همه ساله توسط مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم DPIC  معاونت های غذا و دارو انجام می شود.

مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر گفت: به دلیل شیوع بالای مسمومیت دارویی در کشور، شعار هفته پیشگیری از مسمومیت‌ها در سال جاری همانند سال گذشته «با افزایش آگاهی، مانع مسمومیت دارویی شویم!» اعلام شده است.

دکتر محمد حسین خیاط کاشانی بروز اکثر مسمومیت ها ناشی از عدم آگاهی خانواده ها دانست و انجام فعالیت های فرهنگی و آموزشی در راستای افزایش دانش عمومی علاوه بر کاهش مسمومیت ها و تبعات آن در جامعه و خانواده ها، کمک شایانی به کاهش هزینه های بهداشتی درمانی می گردد و باعث می شود شهروندان زندگی سالم تری را  تجربه کنند.

وی با بیان این موضوع که شیوه های جدید زندگی ماشینی و دسترسی آسان به انواع مواد شیمیایی، داروها، شوینده ها، سموم و ... بدون داشتن اطلاعات کافی از نحوه نگهداری، مصرف، عوارض، خطرات آنها را یکی از علل بروز مسمومیت ها دانست.

دکتر خیاط کاشانی در پایان اظهار امیدواری کرد با مشارکت عمومی و سایر نهادهای ذیربط نظیر صدا و سیما، شهرداری‌ها، اداره آموزش و پرورش گامی موثر در جهت اصلی ترین اهداف برگزاری هفته مذکور که همان ارتقاء بهداشت و سلامت جامعه و کاهش مرگ و میر ناشی از مسمومیت‌ها می باشد، برداشته شود.

ساعت : 10:25 -  روز  : یکشنبه  - 30 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :78