برگزاری کارگاه آموزشی" اصول نسخه نویسی و تجویز منطقی داروها"

کارگاه آموزشی 3 روزه با عنوان " اصول نسخه نویسی و تجویز منطقی داروها"ویزه دانشجویان سال آخر رشته مامایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان  باحضور مدرسینی از معاونت غذا و دارو در تاریخ 96/6/28 لغایت 96/6/30 در محل دانشکده پرستایی و مامایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی ، دکتر حمید رضا بنفشه (معاون غذا و دارو) در خصوص "داروهای تراتوژن در بارداری و شیردهی" و "طبقه بندی FDA  در مورد مصرف داروها در بارداری" -دکترمحمد حسین خیاط (مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر) در ارتباط با "اقتصاد درمان و دارو و "تجویز منطقی داروها" - دکتر سید محمد مهدی امام( کارشناس دارویی) در خصوص نرم افزار های شناخت تداخل دارو" و "عوارض ناخواسته داروها" ، مطالب کاربردی را در رابطه با داروهای مورد استفاده فارغ التحصیلان رشته مامایی آموزش دادند.

ساعت : 12:36 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :69