توسط معاونت غذا و دارو انجام شد:

کارگاه آموزشی یک روزه جهت کارورزان رشته پزشکی برگزار شد

در شنبه مورخ 96/06/04 کارگاه آموزشی با هدف آشنایی با تشکیلات و وظایف حوزه معاونت غذا و دارو و واحدهای تابعه آن با حضور آقای دکتر خیاط کاشانی (مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر) و خانم دکتر روحانی (کارشناس RUD،ADR ،DPIC) جهت کارورزان سال آخر رشته پزشکی دانشگاه در محل معاونت برگزارشد.

مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر ضمن اعلام این خبر که این کارگاه پیرو مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه و کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها جهت کلیه کاورزان رشته پزشکی از ابتدای سال 1388 برگزار می گردد افزود:  دانشجویان در این کارگاه علاوه بر آشنایی با تشکیلات و وظایف حوزه معاونت غذا و دارو و واحدهای تابعه آن با شرح وظایف مراکز "کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها RUD" و "ثبت و بررسی عوارض ناخواسته داروها ADR" و "مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم DPIC" آشنا می شوند.

دکتر محمد حسین خیاط کاشانی گفت : در این کارگاه با ارائه آمار شاخص های تجویز پزشکان منطقه و مقایسه آن با سطح استان و کشور، کارورزان با  اهمیت و جایگاه کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها در ارتقاء سلامت جامعه آشنا می شوند.

همچنین در جلسه مذکور خانم دکتر روحانی،ضمن معرفی سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالا(TTAC) و نیز برچسب اصالت، توضیحاتی را در خصوص امکان بهره گیری و کنترل اقلام دارویی و بهداشتی را ارائه کرد.

ساعت : 13:38 -  روز  : یکشنبه  - 5 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :133