نخستین کمیته دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه در سال 96 برگزار گردید

نخستین کمیته دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه در سال 96 در سالن شهداء ستاد مرکز دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه و اکثریت اعضاء در تاریخ 16/4/96 برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور نمایندگاه معاونت های درمان و توسعه منابع انسانی و همچنین روسای بیمارستان شهید بهشتی و نقوی و نیز برخی دیگر از کادر مرتبط درمانی تابعه برگزار شد، پس از ارائه پاره ای از موضوعات و مشکلات توسط اعضاء جلسه و ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات مقرر گردید تا کلیه مراکز درمانی تابعه نسبت به تهیه دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی مطابق با خط مشی این کمیته اقدام نمایند

همچنین مراکز فهرست دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی خود را پس از تشکیل کمیته های بیمارستانی در بازه زمانی حداکثر سه ماه یکبار به معاونت غذا و دارو به عنوان دبیر کمیته دارو و تجهیزات دانشگاه اعلام نمایند.

ساعت : 9:19 -  روز  : شنبه  - 21 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :140