نخستین جلسه توجیهی و آموزشی صاحبان صنف عطاری در سطح شهرستان های کاشان و آران و بیدگل برگزار شد

نخستین جلسه توجیهی و آموزشی صاحبان صنف عطاری در سطح شهرستان های کاشان و آران و بیدگل  با همت معاونت غذا و دارو و با همکاری هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

در ابتدای جلسه آقای دکتر نساج، رئیس اداره متناظر فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیر خشک و غذای کودک به بیان کلیاتی ازاهمیت گیاهان دارویی، لزوم نظارت ارزیابی و ساماندهی این حیطه پرداخت و افزود با سیاست گذاری جدید سازمان غذا و دارو با تشکیل ادارات متناظر ساماندهی تهیه، توزیع فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل در سطح دانشگاه های کشور تصریح خواهد یافت.

در ادامه دکتر مهدی برهانی متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی به بیان توضیحاتی در خصوص اهمیت طب سنتی و داروهای مورد استفاده در این طب پرداخت و مثالهای مهم و کاربردی در این خصوص را ارائه نمود.

پس از آن آقای مهرداد فرزین کارشناس حقوقی و قاضی اداره تعزیرات حکومتی شهرستان کاشان کلیاتی از قوانین مرتبط با صنف عطاران را بیان کرده و به سوالات مدعوین در این زمینه پاسخ دادند .

در پایان دکتر سید محمد مهدی امام کارشناس معاونت غذا و دارو به ارائه مطالب آموزشی در حوزه گیاهان دارویی پرداخته و در خصوص اهمیت نگهداری صحیح و اصولی گیاهان دارویی و استانداردهای انبار داری این گیاهان توضیحاتی را ارائه نمودند.

ساعت : 9:4 -  روز  : پنج شنبه  - 19 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :195