روابط عمومی سازمان غذا و دارو خبر داد:

جمع آوری فرآورده های فاقد مجوز "لارجر و فموشن" از سطح عرضه

به گزارش ایفدانا، روابط عمومی سازمان غذا و دارو  اعلام کرد: با توجه به بازدید های صورت پذیرفته توسط کارشناسان اداره کل فراورده های طبیعی سنتی و مکمل، دو محصول لارجر و فموشن شرکت نوش داروی البرز به علت نامشخص بودن محل تولید، عدم تایید نام تجاری و موارد مصرف  قید شده بر روی بسته بندی، مورد تایید سازمان غذا و دارو نمی باشند.

همچنین بنا براین  گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه معاونت های غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور  موظف شده اند که نسبت به جمع آوری فرآورده های مورد اشاره از سطح عرضه اقدام لازم و فوری انجام دهند از مصرف کنندگانی که محصولات فوق را در سطح عرضه مشاهده می کنند خواست موارد را به معاونتهای غذا و دارو  اعلام و یا با شماره تلفن 66405569سازمان غذا و دارو را برای انجام اقدامات قانونی مطلع نمایند.

ساعت : 10:8 -  روز  : پنج شنبه  - 12 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :60