روابط عمومی سازمان غذا و دارو:

این فراورده های غذایی را نخرید

به گزارش ایفدانا، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده های غذایی ﺳﺒﻮس ﺑﺮﻧﺞ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﯽ ﺳﺎن،  ﭘﻨﯿﺮ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪی  ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺳﻮﭘﺮ ﻟﯿﻘﻮان اﺻﻞ با نام تجاری ﺷﺎﻫﺴﯽ، اﻧﻮاع ادوﯾﻪ با نامهای تجاری  ﺧﺎﻧﻮاده  ﺳﻮﻣﮏ  ﮔﻠﺴﺎران  ﺑﯿﻄﺎس  ﺻﻤﯿم، ﻧﻤﮏ با نام تجاری ﺷﻮر رﯾﺰ، زﻋﻔﺮان با نام تجاری آرﺗﻤﯿﺲ، ﺧﻼل ﭘﺴﺘﻪ  ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ  آﻟﻮ(ﭼﻬﺎرﻣﯿﻮه)  ادوﯾﻪ ﭘﺎﭘﺮﯾﮑﺎ  ﭘﻮدرﻧﺎرﮔﯿﻞ  ﭼﺎی ﺳﺒﺰ  ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﮋواک ﺳﻼﻣﺖ ﭘﺎرﺳﻪ با نام تجاری پرهان، ﻓﺮآوری ﻟﻮاﺷﮏ -  ﻓﺮآوری ﻫﻔﺖ ﻣﯿﻮه- ﻓﺮآوری آﻟﻮﭼﻪ ﺷﺮاﺑﯽ  ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﻓﺮآوری ﺧﺸﮑﺒﺎر آذرﻣﺘﯿﻦ با نام تجاری ﺗﺮش ﺗﮏ، آﻟﻮﭼﻪ و زردآﻟﻮ  ﻣﺤﺼﻮل ﺷﺮﮐﺖ ﺗﺮش آوران ﺳﯿﺎﻣﮏ با نام تجاری اﺻﻞ اﮐﺒﺮی ﻗﻤﺮاﻟﺪﯾﻦ  را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون ﻋﺴﻞ با نام تجاری ﮐﻨﺪوﺑﺎل، بستنی ﺣﺼﯿﺮی با نام تجاری ﺳﻮﯾﻠﯽ، ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ و ﺷﮑﻼت ﺳﻨﺘﯽ  ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﻬﺮآﯾﯿﻦ با نام تجاری اﻣﯿﺮ، ﻟﻮاﺷﮏ روﻟﯽ ﺻﻨﺎﯾﻊ اورﻣﺎن  و ﻋﺮﻗﯿﺎت( ﺑﯿﺪﻣﺸﮏ، ﻧﻌﻨﺎ، ﺳﺮﮐﻪ ﺳﯿﺐ، ﻣﻌﺠﻮن ﻗﻨﺪ)  گلاب و ﻋﺮﻗﯿﺎت ﻋﻄﺮ ﺑﻬﺎربه دلیل جعل مستندات مورد نظر اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می گیرد؛ از افرادی که محصولات فوق الذکر را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.

همچنین شهروندان کاشانی می توانند جهت ثبت شکایت و اعلام مکان های عرضه فرآورده های غیر مجاز با شماره تلفن 0315579001 تماس حاصل نمایند.

ساعت : 11:39 -  روز  : شنبه  - 31 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :214