توسط وزارت بهداشت:

از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی در همایش معاونین غذا و داروی سراسر کشور با حضور وزیر بهداشت از معاونت غذا و داروی کاشان به دلیل ارائه پیشنهاد تجربه موفق و ارزنده معاونت با موضوع "طرح تحول سلامت" در حوزه غذا و دارو تقدیر شد.

در متن این تقدیر آمده است:

جناب آقای دکتر حمیدرضا بنفشه

معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کاشان

با عنایت به پیشنهاد تجربه موفق و ارزنده معاونت با موضوع طرح تحول سلامت در حوزه غذا و دارو در همایش معاونین غذا و دارو در سال بدینوسیله از زحمات جنابعالی و همکاران محترمتان تشکر و قدردانی می گردد.

توفیق روزافزون برای جنابعالی و تمامی تلاشگران عرصه سلامت را از درگاه خداوند سبحان آرزومندم.

ساعت : 11:31 -  روز  : شنبه  - 31 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :99