توسط معاونت غذا و دارو انجام شد:

کارگاه آشنایی با حوزه های معاونت غذا و دارو برگزار شد

در روز دوشنبه مورخ 19/4/96 کارگاه آموزشی با هدف آشنایی با تشکیلات و وظایف حوزه معاونت غذا و دارو و واحدهای تابعه آن با حضور آقای دکتر خیاط کاشانی (مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر) و خانم دکتر روحانی (کارشناس RUD،ADR ،DPIC) جهت کارورزان سال آخر رشته پزشکی دانشگاه در محل معاونت برگزارشد.

گفتنی است این کارگاه پیرو مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه و کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها جهت کلیه کاورزان رشته پزشکی از ابتدای سال 1388 برگزار می گردد .

در این کارگاه، دانشجویان علاوه بر آشنایی با تشکیلات و وظایف حوزه معاونت غذا و دارو و واحدهای تابعه آن با شرح وظایف مراکز "کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها RUD" و "ثبت و بررسی عوارض ناخواسته داروها ADR" و "مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم DPIC" آشنا می شوند.

در این کارگاه با ارائه آمار شاخص های تجویز پزشکان منطقه و مقایسه آن با سطح استان و کشور، کارورزان با  اهمیت و جایگاه کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها در ارتقاء سلامت جامعه آشنا می شوند.

همچنین در جلسه مذکور خانم دکتر روحانی،ضمن معرفی سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالا(TTAC) و نیز برچسب اصالت، توضیحاتی را در خصوص امکان بهره گیری و کنترل اقلام دارویی و بهداشتی را ارائه کرد

ساعت : 11:27 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :37