برگزاری کارگاه آموزشی" آشنایی با قوانین ملی و بین المللی افزودنی های خوراکی"

کارگاه آموزشی جهت کارشناسان اداره نظارت یر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی،  کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش این دانشگاه در تاریخ 18 تیرماه با موضوع" آشنایی با قوانین ملی و بین المللی افزودنی های خوراکی" با حضور خانم مهندس اسدی نژاد (کارشناس سازمان غذا و دارو ) از ساعت 8 الی 14 در محل سایت کامپیوتر دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید.

ساعت : 10:22 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :26