معاون غذا و دارو کاشان:

از کاهش هزینه های درمانی با اجرای پروتکل دارویی از سال گذشته تا کنون خبر داد

معاون غذا و دارو دانشگاه، از کاهش هزینه های درمانی با اجرای پروتکل دارویی از سال گذشته تاکنون خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا بنفشه در پنجمین نشست هم اندیشی معاونت غذا و دارو با داروسازان بیمارستانی و ستادی دانشگاه، با اشاره به  آغاز تدوین و اجرای طرح پروتکل های دارویی از سال گذشته،  هدف از برگزاری این جلسات را پیگیری نحوه ادامه اجرای این طرح  و  برنامه ریزی در کاهش هزینه های درمانی سال جاری عنوان کرد.

وی، ضمن اعلام رضایت از اجرای طرح پروتکل های دارویی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، بر ضرورت ارائه مداوم و مستند نتایج اجرای طرح تجویز و مصرف منطقی دارو و نیز سایر اقدامات انجام گرفته در مراکز درمانی تحت پوشش تاکید کرد.

دکتر صدیقه سادات ثابت مسوول داروخانه بستری مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان نیز در این نشست، گزارشی از  وضعیت پروتکل های دارویی اجرا شده در بیمارستان شهید بهشتی و صرفه جویی های ریالی را ارائه کرد.

وی، میزان صرفه جویی ریالی در سال 95 در خصوص داروی آلبومین به میزان 12 میلیارد و 500 میلیون ریال، داروی کسپوفانژین 1میلیارد و 800 میلیون ریال، داروی ریتوکسی مب 039 میلیون ریال و داروی اینفلیکسیمب 7 میلیارد و 700 میلیون ریال را اعلام کرد.

دکتر ایرانمنش مسئول فنی تجهیزات پزشکی مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی نیز در این کارگاه، ضمن ارائه گزارش به علل راه اندازی داروخانه تجهیزات پزشکی تخصصی و ارتوپدی در این بیمارستان مبنی بر رفع نواقص تامین تجهیزات پزشکی مصرفی آن مرکز درمانی طی 6 ماهه اخیر اشاره کرد.

لازم به ذکر است: در ابتدای این جلسه، مطلب هم آموزی داروسازان دانشگاهی با موضوع داروهای ضدافسردگی توسط دکتر سید محمد مهدی امام ارائه گردید.

گفتنی است این جلسه، پنجمین نشست از سلسله نشست های هم اندیشی معاونت غذا و دارو با داروسازان بیمارستانی و ستادی دانشگاه بوده که در راستای اهداف طرح تحول نظام سلامت و ارائه گزارشات فعالیت در اجرای طرح پروتکل های دارویی روز سه شنبه مورخ 13/4/96 در این معاونت برگزار گردید.

ساعت : 10:49 -  روز  : پنج شنبه  - 15 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :89