برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش این دانشگاه

کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه  و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 18/4/96 با موضوع " آشنایی با قوانین ملی و بین المللی افزودنی های خوراکی" با حضور خانم مهندس اسدی نژاد (کارشناس سازمان غذا و دارو ) از ساعت 8 الی 14  در محل سایت کامپیوتر دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می گردد .

قابل ذکراست بدلیل محدودیت مکانی، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام نمودند.

ساعت : 9:12 -  روز  : چهار شنبه  - 14 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :71