کارگاه آشنایی با حوزه های معاونت غذا و دارو

در روز پنج شنبه مورخ 96/03/04 کارگاه آموزشی با هدف آشنایی با تشکیلات و وظایف حوزه معاونت غذا و دارو و واحدهای تابعه آن با حضور آقای دکتر خیاط کاشانی (مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر) و اقای دکتر امام (کارشناس دارویی) جهت کارورزان سال آخر رشته پزشکی دانشگاه در محل معاونت برگزارشد.

این کارگاه پیرو مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه و کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها جهت کلیه کاورزان رشته پزشکی از ابتدای سال 1388 با هدف آشنایی با تشکیلات و وظایف حوزه معاونت غذا و دارو و شرح وظایف مراکز "کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها RUD" و "ثبت و بررسی عوارض ناخواسته داروها ADR" و "مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم DPIC"  برگزار می گردد.

گفتنی است شرکت دانشجویان رشته پزشکی در دوره کاروزی در کارگاه مذکور الزامی بود و  دانشجویان در این کارگاه با  اهمیت و جایگاه کمیته تجویز و مصرف منطقی داروها، و گزارش عوارض ناخواسته داروها در ارتقاء و حفظ سلامت جامعه آشنا می شوند.

ساعت : 9:48 -  روز  : یکشنبه  - 7 /  3 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :203