برگزاری جلسه به منظور بررسی راهکارهای اجرایی برنامه عملیاتی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، جلسه بررسی و پایش برنامه عملیاتی با حضور معاون غذا و دارو، مدیر و مسئولین پایش واحدهای تابعه معاونت در روز چهارشنبه مورخ 95/12/11 در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.

جلسه مذکور با هدف بررسی وضع موجود واحدهای معاونت در نمرات ارزیابی انطباق سامانه برنامه پایش برنامه عملیاتی سال 95 و بررسی نقاط ضعف و قوت در ارزیابی برنامه عملیاتی سال 96، برگزار شد .

ساعت : 9:57 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :90