مراسم تودیع و معارفه کارپردازان سابق و جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مراسم تودیع و معارفه کارپردازان سابق و جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، برگزار شد.

در این مراسم آقای امیر حسین روحی که از سوی دکتر بنفشه، معاون غذا و داروی دانشگاه بعنوان کارپرداز جدید معاونت غذا و دارو منصوب شده اند به پرسنل این معاونت معرفی شده و همچنین از زحمات ارزنده آقای سید رضا جندقی پور طی دوران مسئولیت خویش بعنوان کارپرداز، تقدیر و تشکر بعمل آمد.

ساعت : 9:54 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :234