دهمین جلسه کمیته صدور پروانه های بهداشتی در سال 95

دهمین کمیته صدور پروانه های بهداشتی، روز دوشنبه مورخ 9/12/95 با حضور اعضاء کمیته فنی در محل معاونت تشکیل شد.

در این جلسه 4 مورد جهت صدور پروانه استفاده از ظرفیت خالی- 12 مورد صدور ، اصلاح و تمدید پروانه مسئول فنی- 5 مورد صدور و اصلاح پروانه بهره برداری- 1 مورد تمدید پروانه صادرات، 3 مورد پروانه بهداشتی کارگاهی، 12 مورد شناسه نظارت تولید کارگاهی و 43 مورد صدور،اصلاح و تمدید پروانه ساخت کارخانجات تولید کننده مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه، مطرح شد و پس از بحث و تبادل نظر، تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

ساعت : 11:58 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :198