برگزاری نخستین جلسه از سلسله جلسات آموزشی «اصول مراقب دارویی» ویژه داروسازان

نخستین جلسه از سلسله جلسات آموزشی «اصول مراقب دارویی» ویژه داروسازان شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در روز دوشنبه مورخ 09/12/95 در محل سالن اجتماعات بیمارستان نقوی کاشان برگزار شد.

در این جلسه که به منظور افزایش سطح آگاهی داروسازان از مبحث مراقبت دارویی (Pharmaceutical Care)، دکتر محمد حسین خیاط کاشانی، مدیر امور دارو و مخدر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با بیان اهمیت بحث مراقبت دارویی و جایگاه آن در سطح جهانی عنوان داشت: هم اکنون در سیستم های پیشرو سلامت، نقش یک داروساز فراتر از بحث تهیه و توزیع دارو بوده و دارای سهم اساسی در پروسه درمان بیماران می باشد.

در ادامه این جلسه، دکتر خیاط کاشانی به بیان «روش های ارتباط موثر با بیمار» بر اساس اصول روانشناسی،  به عنوان یک پیش شرط اساسی و لازم در بحث مراقبت دارویی پرداخت.

همچنین در ابتدای این جلسه دکتر سید محمد مهدی امام کارشناس دارویی معاونت غذا و دارو، به طور مختصر تاریخچه داروسازی و سیر تحول این حرفه از دوران باستان تا عصر کنونی که با عنوان « عصر مراقبت دارویی از بیمار» شناخته می شود را ارائه نمود.

ساعت : 11:39 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123