برگزاری جلسه آشنایی با سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالا برای داروسازان:

جلسه آشنایی با سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالا برای داروسازان شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در روز دوشنبه مورخ 09/12/95 در محل سالن اجتماعات بیمارستان نقوی کاشان برگزار شد.

در این جلسه دکتر حمیده خیمه کبود کارشناس نظارت و ارزیابی دارو و مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، ضمن معرفی سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالا (TTAC) و نیز برچسب اصالت، توضیحاتی را در خصوص امکان بهره گیری و کنترل اقلام دارویی و بهداشتی را ارائه کرد.

ساعت : 13:36 -  روز  : سه شنبه  - 10 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :162