برگزاری جلسه آموزشی به منظور اجرای طرح فرهنگ سازی مصرف منطقی داروها برای معلمین مقطع چهارم ابتدایی روستاهای حومه شهرستان کاشان

جلسه آموزشی به منظور اجرای هفتمین طرح فرهنگ سازی مصرف منطقی داروها برای معلمین مقطع چهارم ابتدایی روستاهای حومه شهرستان کاشان در سال 95 ، در تاریخ 95/12/05در محل معاونت غذا و دارو تشکیل شد.

در این جلسه، دکتر خیاط کاشانی، مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن بیان اهمیت مصرف منطقی دارو و لزوم آموزش آن به عموم مردم، در خصوص نحوه اجرای این طرح و فرهنگ سازی و چگونگی آموزش آن به دانش آموزان،مطالبی را بیان کرد.

همچنین در این جلسه، خانم دکتر فاطمه روحانی کارشناس تجویز و مصرف منطقی داروها، در خصوص نحوه آموزش به دانش آموزان در مورد راههای پیشگیری از بیماریها، مصرف صحیح دارو و جلوگیری ازمقاومت میکروبی مطالبی را عنوان کرد.

ساعت : 12:27 -  روز  : سه شنبه  - 10 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :114