پلمپ یک واحد تولیدی محصولات غذایی سوسیس و کالباس در کاشان

مدیر دفتر حقوقی دانشگاه، پلمپ یک واحد تولیدی محصولات غذایی سوسیس و کالباس در این شهرستان خبر داد.

به گزارش وب دا، رضا کردی اظهار داشت: به دستور دادستان دادسرای عمومی و انقلاب کاشان، بازپرس شعبه ششم دادسرای عمومی و انقلاب کاشان، خط تولید یک واحد صنفی تولید کننده محصولات غذایی (سوسیس و کالباس) که به استناد بازرسی ها و گزارشات ارائه شده توسط معاونت غذا و دارو این دانشگاه در تولیدات خود از مواد غیرمجاز رنگ مصنوعی و خمیرمرغ استفاده می کرد، متوقف و پلمپ گردید.

وی گفت: علیرغم تذکرات متعدد شفاهی و کتبی از سوی بازرسین و مسئولان معاونت غذا و دارو این دانشگاه، متاسفانه این واحد تولیدی به صورت مستمر و به دفعات بدون توجه به اخطارهای صورت گرفته مبادرت به تولید سوسیس و کالباس و عرضه آن در سطح منطقه کرده که نتیجه آن تهدید و به مخاطره انداختن سلامت و جان عموم هموطنان و مصرف کنندگان عزیز بود.

کردی تصریح کرد: از این رو حسب دستور مقام محترم قضایی و با هماهنگی های به عمل آمده توسط کارشناسان دفتر حقوقی دانشگاه و نیروی انتظامی، طی دو روز کلیه اقدامات قانونی به منظور اجرای دستور مرجع قضایی صورت پذیرفته و این واحد تولیدی واقع در شهرک صنعتی امیرکبیر (جعفرآباد) کاشان، پلمپ شد.

ساعت : 9:29 -  روز  : پنج شنبه  - 28 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :124