تشکیل جلسه ارائه گزارش بازرسی از داروخانه های تحت پوشش دانشگاه در سال 95 با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی کاشان

جلسه ای به منظور ارائه گزارش بازرسی از داروخانه های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 95 مورخ 17/11/95 با حضور ریاست دانشگاه، دکتر اعرابی و معاون غذا و دارو، دکتر بنفشه و جمعی از مدیران، کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو در محل ستاد مرکزی این دانشگاه برگزار شد. طی این جلسه، گزارش بازرسی های صورت گرفته  در ده ماهه گذشته سال 95 ارائه گردید.همچنین در خصوص نحوه انجام موثرتر بازرسی از داروخانه ها بحث و تبادل نظر شد.

در این جلسه ریاست دانشگاه، بر انجام هرچه دقیق تر و منظم تر بازرسی از داروخانه ها تاکید نمودند.

ساعت : 13:31 -  روز  : دو شنبه  - 18 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :179