برگزاری کارگاه آموزشی" امولسیفایرها و تثبیت کننده ها"

کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه  و کارشناسان معاونت غذا و دارو و آزمایشگاه کنترل غذا در تاریخ 14 بهمن ماه با موضوع " امولسیفایرها و تثبیت کننده ها" با حضور آقای دکتر رمضان (دکتری صنایع غذایی- عضو هیئت علمی علوم دارویی تهران) ساعت 8 الی 14 در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده بهداشت دانشگاه  برگزار گردید.

ساعت : 13:26 -  روز  : دو شنبه  - 18 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :90