معاون غذا و دارو دانشگاه عنوان کرد:

ضرورت توجه ویژه به گزارش دهی سریع عوارض ناخواسته دارویی(ADR)

چهارمین نشست از سلسه نشست های هم اندیشی معاونت غذا و دارو با داروسازان بیمارستانی و ستادی دانشگاه با هدف بررسی برخی از مسائل و چالش های موجود در مراکز درمانی تابعه،  مورخ 19/10/95 در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این جلسه دکتر بنفشه، معاون غذا و داروی دانشگاه با بیان ضرورت توجه ویژه به گزارش دهی سریع عوارض ناخواسته دارویی(ADR)،خواستار مداخله بیشتر داروسازان بیمارستانی در راستای بهبود روند این گزارش دهی شد.

وی افزود: گزارش عارضه دارویی، از جمله مسائل بسیار مهم و حیاتی در مراکز درمانی است که متاسفانه به آن توجه کافی نمی شود و به همین دلیل آمار گزارش ADRدر کشور ما  پایین تر از استاندارد های جهانی است.

همچنین در این جلسه آمار مصرف داروی آلبومین در سه ماهه اخیر در بیمارستان های شهید بهشتی و سیدالشهدا ارائه گردید و مقرر شد نسبت به ادامه روند مصرف منطقی داروهای پر هزینه اقدامات مقتضی صورت گیرد.

ساعت : 11:6 -  روز  : چهار شنبه  - 22 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :233