پیام تسلیت هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پی رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی

به گزارش وب دا، متن این پیام تسلیت به شرح ذیل است:

انالله و اناالیه راجعون

آیت الله هاشمی رفسنجانی، یار دیرین حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی و از شاخص ترین چهره های انقلاب اسلامی ایران، پس از سال ها مجاهدت و تلاش بی وقفه در راه تحقق نظام و انقلاب اسلامی دعوت حق را لبیک گفته و به دیدار حق شتافت.

این شخصیت بزرگوار در طول بیش از نیم قرن فعالیت سیاسی خود نقش موثری در پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران ایفا کرد.

بدون تردید نام و یاد آن فقید سعید و آثار خدمات گسترده و ماندگار ایشان در حافظه تاریخی ملت شریف و قدرشناس ایران اسلامی ثبت و ضبط و به یادگار خواهد ماند.

این فقدان بزرگ را به پیشگاه امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ملت شریف و قدرشناس ایران تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان، علو درجات و غفران الهی مسئلت دارد.

هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 11:4 -  روز  : چهار شنبه  - 22 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :153