توسط معاونت غذا و دارو انجام شد:

کارگاه آشنایی با مرکز ثبت و بررسی عوارض ناخواسته داروها ADR

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، دکتر حمیدرضا بنفشه، با بیان اینکه مرکز ثبت و بررسی عوارض ناخواسته داروها (ADR) به عنوان تنها مرکز ملی در سطح کشور به جمع آوری و ثبت گزارش های عوارض دارویی مشاهده شده توسط جامعه پزشکی می پردازد، گفت: این معاونت در سال های اخیر با آموزش حرف پزشکی، انتشار خبرنامه دارویی، اطلاعیه های دارویی و نصب صندوق های جمع آوری فرم زرد اقدام به اطلاع رسانی دستورالعمل مذکور نموده است.

دکتر بنفشه تصریح کرد: همچنین همه ساله کلیه دانشجویان رشته های پزشکی و پیراپزشکی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی کاشان در یک دوره آموزشی در دروان کارورزی با دستورالعمل و اهمیت تکمیل و گزارش عوارض ناخواسته داروها آشنا می شوند.

در این کارگاه  که با حضور  آقای دکتر خیاط کاشانی مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر برگزار گردید دانشجویان ضمن آشنایی با تاریخچه، اهمیت و دستورالعمل مرکز ADR  با نحوه صحیح تکمیل و ارسال گزارش عوارض ناخواسته دارویی و همچنین با مهم ترین  اطلاعیه های منتشر شده توسط مرکز ADR ، نیز آشنا شدند.

ساعت : 8:36 -  روز  : دو شنبه  - 13 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :140