تقدیر رئیس سازمان غذا و دارو از مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی کاشان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی کاشان  در سیزدهمین گردهمایی مدیران غذا، آرایشی و بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی کشور که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر کل نظارت بر فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی در چابهار برگزار شد؛ مدیران برتر فعال درامر ارتقای سیاست های غذایی کشور معرفی شدند.

در این همایش از مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در برگزاری برنامه های سراسری روز جهانی غذا در  مهرماه  سال جاری  تقدیر شد.

ساعت : 11:25 -  روز  : شنبه  - 11 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :162