توسط معاونت غذا و دارو کاشان کسب شد.

تقدیر از معاونت غذا و دارو کاشان در اولین همایش ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، در اولین همایش ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد  در تاریخ 95/9/22 ،  از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان   تقدیر شد.

متن این این لوح به شرح ذیل می باشد :

رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

با سلام و احترام

با توجه به برگزاری موفق اولین همایش "ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد" در تاریخ 95/9/22 ، در این سازمان بر خود لازم می دانم مراتب تقدیر و تشکر این سازمان را از معاون محترم غذا و دارو و مدیران محترم بازرسی و حقوقی آن دانشگاه  جهت مشارکت و حضور فعال و موثر در همایش مزبور اعلام نمایم. امید است در پناه ایزدمتعال و توجهات حضرت ولی عصر(عج) همواره در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم شریف میهن اسلامی سربلند و موید باشند.

دکتر رسول دیناروند

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو

ساعت : 13:31 -  روز  : چهار شنبه  - 8 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :198