سومین جلسه سالیانه قطب 7 کشوری برگزار شد

سومین جلسه از سلسله جلسات قطب منطقه هفت کشور در تاریخ 95/9/25 جهت هم اندیشی اعضاء قطب، شامل معاونین و مدیران حوزه های دارو- غذا- آزمایشگاه- تحقیق و توسعه دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، شهرکرد، یزد و همچنین با حضور سرپرست اداره امور استانها و هیئت امنا سازمان غذا و دارو به میزبانی معاونت غذا و داروی کاشان برگزار گردید.

در این نشست پس از خیر مقدم به میهمانان شرکت کننده توسط معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، دکتر جعفریان دهکردی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دبیر کمیته منطقه 7ضمن تشکر از دانشگاه علوم پزشکی کاشان به جهت میزبانی شایسته این نشست، در خصوص ارائه دستور جلسه و نیز برنامه های سازمان غذا و دارو مواردی را بیان کرد . در ادامه دکتر نادری، سرپرست اداره امور استانها و هیات امنا افزود: از اولویت های سازمان غذا و دارو، شفاف سازی در زمینه ارائه ارزیابی عملکرد معاونت ها در سال جاری و مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور می باشد.

در طی این جلسه موارد مختلفی نظیر عملیاتی شدن سامانه HIX، TTAC، برخورد با بحث عرضه قاچاق کالاهای سلامت محور و غیر مجاز، ساماندهی عطاری ها وباشگاه های بدن سازی و همچنین نحوه نمونه برداری از میادین میوه و تره بار به جهت بررسی باقیمانده سموم و فلزات سنگین، اجرای طرح  PMS و... بصورت کارگروه های تخصصی و نیز نشست عمومی بین معاونت های قطب بحث و تبادل نظر شد و مقرر گردید نتیجه جلسه توسط معاونت غذا و دارو اصفهان به سازمان غذا و دارو منعکس گردد.

ساعت : 9:9 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :108