فراهم سازی امکان اتصال بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کاشان به نخستین نرم افزار فارماکوپه دارویی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو نخستین نرم افزار فارماکوپه دارویی بیمارستان ها با قابلیت نصب بر روی تلفن همراه منتشر شد.

مدیر نظارت بر امور دارو و مخدر معاونت غذا و دارو افزود: این نرم افزار رایگان که شامل 85 هزار قلم دارویی، کلیه اشکال دارویی، منوگراف داروها، مصرف دربارداری، دوزاژ به تفکیک اطفال، بزرگسالان و بیماران با نقص کلیوی و کبدی، مکانیسم اثر، عوارض جانبی، تداخلات دارویی، فارماکوکینتیک، به انضمام تازه های دارویی، اخبار علمی، پیام های ضروری و اورژانسی برای پزشکان، لیست کامل تولید کنندگان و وارد کنندگان دارو در کشور و قابل استفاده برای کلیه شاغلین در حوزه های گوناگون دارویی و پزشکی از جمله پزشکان، داروسازان، پرستاران و دانشجویان می باشد.

دکتر خیاط کاشانی گفت: برای استفاده از امکانات این نرم افزار پس از نصب نیاز به اینترنت وجود ندارد، گرچه با هربار تماس، اطلاعات جدید به محتوای نرم افزار افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان ساخت به منظور استفاده از مزایای متعدد ذکر شده توسط پرسنل محترم بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، این معاونت با شرکت سازنده و پشتیبان نرم افزار «دارویاب» اقدام به عقد قرارداد و خرید اشتراک آن نموده است و کلاس های توجیهی برای استفاده پرسنل بیمارستانی از این نرم افزار و فارماکوپه اختصاصی هر بیمارستان که در آن موجود است به زودی برگزار خواهد شد.

گفتنی است علاقمندان می توانند جهت دریافت فایل نصب نرم افزار فارماکوپه دارویی بیمارستان ها که برای نخستین بار توسط معاونت غذا و دارو اصفهان منتشر شد، بر روی لینک زیر کلیک کنند.

ساعت : 10:50 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  3 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :357