1. واکسن دیگر بیماری­ها در پیشگیری از کرونا تأثیری نداشته و هر بیماری احتیاج به واکسن مخصوص به خودش را دارد.اگر امروزه در بعضی از سایت ها ذکر می شود که واکسنی برای کرونا موثر است مستندات علمی هنوز ندارد .          2. سیر جزو خوراکی­هایی است که دارای برخی خواص ضدمیکروبی هستند و هیچ مطالعه­ای اثر ضدکرونایی سیر را تأیید نکرده است، هر چند که مصرف آن مانند بقیه سبزیجات درحد معمول توصیه می گردد .              3. ویروس کرونا حتی در هوای گرم و مرطوب نیز منتقل میشو؛ بنابراین حتی در این نوع از آب و هوا از شست و شوی مرتب دستان و عدم لمس صورت خود غافل نشوید.         4. آنتی­ بیوتیک­ ها برای عفونت­ های باکتریایی مناسب بوده و جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مؤثر نیستند. از مصرف خودسرانه آن­ها جداً خودداری کنید.         5. بدن بدون توجه به دمای محیط، دمای خود را در محدوده نرمال حفظ میکند؛ بنابراین قرار گرفتن در هوای گرم شما را از ویروس مصون نگه نمی­ دارد.        6.دوش گرفتن روزانه و شستشوی بدن با صابون توصیه می شود،ولی دوش گرفتن با آب بسیار داغ شما را از ویروس مصون نگه نمی­دارد و حتی می­تواند به شما آسیب برساند.         7. کرونا، یک بیماری تنفسی بوده و توسط قطرات بزاق موجود در سطوح و محیط پخش می­شود؛ تاکنون مدارکی مبنی بر انتقال این ویروس توسط نیش زدن حشرات گزارش نشده است .               8. افراد با سنین بالاتر و بیماری­های زمینه­ای در مقابل این ویروس حساس­تر هستند. بنابراین نیاز است که این افراد مراقبت­های بهداشتی را با دقت بیشتری انجام دهند.               9. هنوز هیچ دارویی جهت پیشگیری از این بیماری معرفی نشده است. بهترین راه پیشگیری شست و شوی مداوم دست­ها و خودداری از لمس صورت و رعایت فاصله بین افراد می باشد.                10.   اسکنرهای حرارتی موجود در فرودگاه­ها و جاده­ها تنها افرادی را که علائم بیماری در آن­ها ظهور کرده است شناسایی می­کنند. بین 2 تا 15 روز زمان احتیاج است تا افراد مبتلا دچار تب شوند. از جا به جایی بین شهرها خودداری کنید.

فراهم سازی امکان اتصال بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کاشان به نخستین نرم افزار فارماکوپه دارویی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو نخستین نرم افزار فارماکوپه دارویی بیمارستان ها با قابلیت نصب بر روی تلفن همراه منتشر شد.

مدیر نظارت بر امور دارو و مخدر معاونت غذا و دارو افزود: این نرم افزار رایگان که شامل 85 هزار قلم دارویی، کلیه اشکال دارویی، منوگراف داروها، مصرف دربارداری، دوزاژ به تفکیک اطفال، بزرگسالان و بیماران با نقص کلیوی و کبدی، مکانیسم اثر، عوارض جانبی، تداخلات دارویی، فارماکوکینتیک، به انضمام تازه های دارویی، اخبار علمی، پیام های ضروری و اورژانسی برای پزشکان، لیست کامل تولید کنندگان و وارد کنندگان دارو در کشور و قابل استفاده برای کلیه شاغلین در حوزه های گوناگون دارویی و پزشکی از جمله پزشکان، داروسازان، پرستاران و دانشجویان می باشد.

دکتر خیاط کاشانی گفت: برای استفاده از امکانات این نرم افزار پس از نصب نیاز به اینترنت وجود ندارد، گرچه با هربار تماس، اطلاعات جدید به محتوای نرم افزار افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان ساخت به منظور استفاده از مزایای متعدد ذکر شده توسط پرسنل محترم بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، این معاونت با شرکت سازنده و پشتیبان نرم افزار «دارویاب» اقدام به عقد قرارداد و خرید اشتراک آن نموده است و کلاس های توجیهی برای استفاده پرسنل بیمارستانی از این نرم افزار و فارماکوپه اختصاصی هر بیمارستان که در آن موجود است به زودی برگزار خواهد شد.

گفتنی است علاقمندان می توانند جهت دریافت فایل نصب نرم افزار فارماکوپه دارویی بیمارستان ها که برای نخستین بار توسط معاونت غذا و دارو اصفهان منتشر شد، بر روی لینک زیر کلیک کنند.

ساعت : 10:50 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  3 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :4392